about/contact

Om mig: 30 år, mor til to dejlige piger på hhv. 3 år og 7 måneder, blogger på manjalytz.com og medstifter og -ejer af Petit Podium – Danmarks første mor-blogplatform, der samler et håndplukket udvalg af de førende danske blogs henvendt til mødre.

Manja Lytz er en mode- og livsstilsblog til mor og barn skrevet direkte fra de franske vinmarker i Bourgogne, hvor jeg er bosat på 8. år med min franske mand og vores 2 piger. Kærligheden til både skandinavisk og fransk design til store og små er i højsædet på bloggen, hvor jeg desuden sætter fokus på dansk-franske kulturforskelle og inviterer dig indenfor i livet og hverdagen som udlandsdansker i Frankrig.

Du skal være velkommen til at kontakte mig på contact@manjalytz.com

[ornament]

ENGLISH

Manja Lytz is a Danish fashion and lifestyle blog for stylish moms and their kids. Blogging from the vineyards in Burgundy, France. Co-founder of Petit Podium – the biggest blog community for Danish kids’ fashion bloggers.

Contact me at contact@manjalytz.com

[ornament]

FRANÇAIS

Manja Lytz est un blog de mode et lifestyle pour maman et enfant. Je suis danoise d’origine vivant depuis 8 ans en plein milieu du vignoble bourguignon. Co-fondatrice du plus grand réseau de mamans blogueuses au Danemark, Petit Podium.

N’hésitez pas à me contacter : contact@manjalytz.com

Sidst opdateret: 23. maj 2014

Leave a Comment