{kids} Grrrr…. Tiger sneakers from 10 IS

Tiger sneakers : 10IS (gifted) – get them here or here

Sig goddag til de mest fantastiske sneakers, jeg længe har set, nemlig lille C’s nye tigersneakers fra franske 10IS :D

Vi indviede dem forleden i temmelig køligt forårsvejr, men jeg er sikker på, de kommer endnu mere til deres ret, når først vi kan få lov at tage sommertøjet i brug. De passer nemlig perfekt både til hendes nye, farverige sommerkjoler fra Mads Nørgaard, som mønstermiks til Mini Rodinis lækre prints eller som kontrast til de mere doucede nuancer, jeg har udset mig hos bl.a. Soft Gallery. Og så skal det jo ikke være nogen hemmelighed, at vi er glade for dyr(eprint) i alle afskygninger her på matriklen. Jeg er også sikker på, at disse fabelagtige sneakers nok skal få et par bemærkninger med på vejen, når lille C går tur med sin dagplejemor i vinlandsbyen ;)

Så vidt jeg er orienteret, kan 10IS ikke fås hos danske forhandlere endnu (men det kommer i hvert fald til efteråret), men de fabelagtige tigersneakers kan fås både hos Smallable og Mylittlesquare, der også sender til Danmark :)

EDIT: En sød læser har informeret mig om, at 10IS allerede fås hos freelanceshoes.dk. Derudover kan de købes i Pom d’Apis butik i København :)

ENGLISH

I love my daughter’s new tiger-printed sneakers from the French brand 10IS. They’ll be perfect for summer! Get them here or here.

FRANÇAIS

J’adore les nouvelles baskets Tiger que ma fille a reçues de la part de 10IS ! Elles seront parfaites pour cet été :) Vous les trouverez ici ou ici.

 • Write Comment
 • 10 kommentarer
 1. Stine writes 26 marts 2013 , 11:05

  Ej, hvor er de bare fede. Og de passer helt vildt godt til hende. Jeg elsker virkelig også dyreprint i alle afskygninger, men min kæreste vil ikke være pjattet med det, hvis jeg begynder at give vores bette fyr tigerstriber og leopardmønster på. Haha. Så jeg øver mig virkelig i begrænsningens kunst :D
  Åh, jeg bliver nødt til også at få en lille pige på et tidspunkt :P

  /Stine

  • Manja writes 26 marts 2013 , 11:12

   Haha, jeg kender godt det med de konservative mænd. Min blander sig heldigvis ikke så meget i lille C’s påklædning, men min egen har han ofte kommentarer til ;)
   Ja, du må have en pige næste gang, så du kan overdrysse hende med dyreprint :P

 2. FamilienDanmark writes 26 marts 2013 , 13:23

  Wow, hvor er de fine! Jeg har lige forelsket mig i et par kondisko fra Kangaroos (til sporty brug :-) De er faktisk ret fede i friske farver…

  • Manja writes 28 marts 2013 , 09:39

   Det lyder spændende! Sko i friske farver må der til, så vi kan få lidt forår på trods af vejret (der desværre heller ikke er noget at skrive hjem om i Frankrig i øjeblikket).

 3. Marie-Louise writes 26 marts 2013 , 14:00

  Hvis min søn er med på ideen, så får han dyreprints så meget han orker. Min mand har endelig lært, at det ikke nytter noget at blande sig. ;-) Og lille C’s fine sko kunne jeg altså også godt hoppe i – måske med snøre i stedet. Jeg tror, jeg har fundet en forhandler her i Schweiz, så jeg håber på en tur til Geneve, så vi kan prøve sko på alle mand og pille ved alle modeller, for de ser rigtig lækre ud. :-)

  • Manja writes 28 marts 2013 , 09:42

   Dyreprint må der til – det har min mand også stiltiende accepteret ;) Og dejligt at bo i nærheden af Geneve – det er en skøn by!
   Snøremodellen er også superfin, så den kan jeg godt forstå, du er fristet af :)

 4. julie lillegaard writes 26 marts 2013 , 22:06

  Rrrrrrrraw…! Topfede!

  • Manja writes 28 marts 2013 , 09:43

   Ja, er de ikke? Jeg synes også, de er helt fantastiske :D

 5. Jo writes 31 marts 2013 , 12:31

  Så fine og er helt enig i, at dyreprint må der til :) Hvis jeg ikke tager helt fejl kan de dog også købes i Danmark lige her: http://www.freelanceshoes.dk/produkter/206-boernesko/2681-ten-velcro-print-tig-mul/
  Det er da de samme ikke?

  • Manja writes 1 april 2013 , 21:38

   Jo, det har du ret i. Det var mig, der var fejlinformeret :) Tak fordi du deler!

Pingbacks

Your email will not be published. Required fields are marked with *