New in: Petit Bateau and Little Pieces

20. marts 2013 kl 7:30

Bathrobe: Petit Bateau // Pyjamas: Petit Bateau (similar here) // Headbands: Little Pieces (gifted)

Lille C har virkelig fået fyldt godt op i garderoben på det seneste, og dette er blot et lille udsnit af nyanskaffelserne. Men sådan må det jo nødvendigvis være, når man starter på en ny sæson og har en datter i voksealderen :)

Faktisk synes jeg godt, det kan være temmelig uoverskueligt at få styr på en helt ny garderobe hver sæson, men man skal jo starte et sted, og i dette tilfælde er vi – ganske ulogisk 😉 – startet med nattøjet og tilbehøret (som jeg dog håber, kan bruges ind i efteråret, så vi ikke skal til at starte forfra igen lige med det samme ;)).

Hvis der er noget, lille C har manglet i lang tid er det todelte pyjamasser. Efter vi gik væk fra heldragterne til at sove i, har hun i lang tid bare sovet med en tilfældig gammel sweatshirt og et par strømpebukser (shame on me ;)), men nu kunne jeg altså ikke holde ud til at se på det mere. Derfor investerede jeg forleden i  tre todelte pyjamasser fra Petit Bateau (yndlingsnattøjsmærket :)), så hun har lidt at skifte med – og hun er vild med dem! Faktisk havde hun meget svært ved at vælge, hvilken der skulle indvies først i går aftes – det tager jeg som et godt tegn :) Disse er købt på Petit Bateaus webshop (der desværre ikke sender til Danmark), men Little Fashion Gallery har også et rigtigt stort udvalg af nattøj fra Petit Bateau.

Badekåben fra Petit Bateau er lille C’s første af slagsen, og jeg synes den er helt fantastisk med det farverige stjernemønster. Hårpynten fra Little Pieces har lille C fået i gave, og hun bruger den allerede flittigt. Dog mest til udklædning på nuværende tidspunkt, eftersom det indtil videre ikke er lykkes mig at lokke hende til at have andet i håret en hel dag end et minimalt hårspænde, så hun ikke får pandehåret i øjnene – 2 år og allerede en ret bestemt dame 😉

EDIT: Få 20€ i rabat på køb for min. 150€ hos Little Fashion Gallery frem til 12. maj med koden LFG20

Visse links er affiliate – læs mere her.

[ornament]

ENGLISH

Some pretty new stuff for little C :)

FRANÇAIS

Quelques belles nouveautés pour ma fille :)


Fatal error: Call to undefined function related_posts() in /home/petitpod/public_html/wp-content/themes/manja-chavy/single.php on line 75